Sabtu, 30 Mei 2009

TAK PAYAH UBAT, TAK PAYAH PAM ! GUNAKAN BINATANG INI ! SURE BERKESAN !


Free je, Cari je kat belakang rumah, kat kebun pisang lagi banyak. Taruk 5,6 ekor. Kat mana nak BESO bubuh kat situ. Gerenti punya. No gimmic ! Siap dengan colour lagi. Sure mengancam ! Gue banyak experience. Ada 5 boys in my house ! Bila balik kampung mesti sorang dua kena ! Gua tukang buang ! Tak cantik kata my boys. Merah ! Not natural colour ! Bila nak cari, kene guna torchlight ! Susah oii nak cari. Very smart creatures ! Tapi kesannya TRULY WONDERFUL !

4 ulasan:

 1. tu menatang tungau kaler merah..kalau cengkenet lagi kaw....ubatnya dengan minyak nyoq atau ayaq tembakau. kat bendang padi musim menuai lagi banyak bro...

  BalasPadam
 2. Salah satu penceramah PAS yang Lebai sangat gemari ialah Mat Sabu. Mat Sabu ni pada pendangan Lebai ianya lebih hebat dari Sukarno bekas president Indonesia dulu. Salah satu dari ceramah nya yang Lebai masih ingat ialah berkenaan kebijaksanaan cina berpolitik.

  Kata beliau, setiap kali diadakan PRU, orang melayu berpecah - ada yang sokong UMNO, ada yang sokong PAS, ada yang sokong PKR dan ada juga yang sokong DAP.

  Orang cina pula, pada setiap kali PRU di adakan, cina bersatu. Bersatu dalam MCA atau Gerakan atau DAP. Dan ini lah masanya mereka menuntut apa saja yang mereka hendak. Setiap PRU mereka mendapat habuan besar dan orang melayu pula dapat rugi besar.

  Dengan cara mereka buat ini, sedikit demi sedikit hak2 orang melayu telah terhakis.

  BalasPadam
 3. Besor memangle besor, gateinye susah nak menanggung yoep.. Tapi daging kereh orang tua dia tak berapa suka, dia nak yang bebudak punye..

  BalasPadam
 4. dulu dulu kalau aku kena .... kena carik batang daun sirih dan di cungkil dengan batang sirih akan terkeluarlah ia dengan senang ..... mmg dia suka yang bebudak punya ... tak tau ape sebab mungkin budak punya masih manis kot

  BalasPadam