Jumaat, 6 Februari 2009

NOMBOR 4 BAGI SULTAN AZLAN

Paduka Sultan Sultan, tahukah tuanku bahawa lebih dari 444 ribu orang rakyat tuanku memilih PAS, DAP dan PKR pada PRU 12, Mac lalu ? Tahukah tuanku bahawa kurang dari 400 ribu rakyat tuanku mengundi BN yang tuanku sanjung dan hormat itu ? Tahukah tuanku bahawa 44 ribu lebih adalah perbezaan ( majoriti) antara rakyat tuanku yang memilih PR dari BN ? Perlukah patik memberitahu bahawa tuanku hanya mementingkan 4 orang dari lebih 444,000 rakyat tuanku ? Betulkah tuanku payung rakyat negeri Perak ?

5 ulasan:

 1. Sultan lah benteng terakhir bagi orang melayu bertahan di Perak. Kalau tidak, lebih teruk PAS & PKR di tunggang DAP. Kita harus berterima kasih kepada Sultan Perak.
  View Profile: Rantong

  BalasPadam
 2. Sultan adalah tunggangan UMNO! kah kah kah! Kaki tonggang!

  BalasPadam
 3. rantung, pergi ke kampung2 dan lihat bagaimana susahnya rakyat dinegara ini, di PERAK khasnya. Saya bagi suggestion, Kampung Padang Kunchor,Kampong Lambor Kanan dsb. Bila tuan melihat seorang budak perempuan 15 tahun mengembala kampung menyara keluarganya, tak pernah ke sekolah, tuan akan terkejut.... itu contoh yang saya lihat setiap hari. Dan kita berfikir...

  BalasPadam
 4. DEB yang telah lama dikatakan itu... Adakah ia telah membantu semua kaum TERUTAMANYA KAUM MELAYU.. Sila kaji semula DEB yang diperkenalkan dengan lebih mendalam sebelum mengatakan kemajuan sosio- ekonomi semua kaum...

  BalasPadam
 5. adakah bn tu tunggangan melayu??? melayu yg bencikan kaum sendiri..aku nk bgtau yahudi jatuhkan palestin lain bangsa..ni kan melayu yg jatuhkan melayu lebih teruk dari yahudi..perlu ker rampasan kuasa..sedangkan lebih baik bekerjasama..penah ada dalam talk antara anwar dan menteri penerangan berbuih mulut tu..ada kata mengapa saudara anwar perlu menjadi menteri kenapa tak berikan idea bernas kepada kerajaan..hangguk korang..korangxpenah nak terima idea PR...shitzikiroaahh la..

  BalasPadam